Team

In 1992 studeerde Willem van den Hoed (1965) af aan de faculteit Bouwkunde van de technische Universiteit in Delft. Hij startte een architectenbureau en realiseerde diverse projecten.
In 2003 sloot hij het bureau en begon te bouwen met fotografie. De artistieke vrijheid van de kunstenaar. Sinds 2002 zijn de fotowerken tentoongesteld in galeries en museum en op talrijke kunstbeurzen. De fotowerken maken deel uit van diverse publieke collecties, waaronder die van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Museum Voorlinden.
Onlangs verschenen Coming Home (monografie – 2018) en Kimchi Beach (verhalenbundel – 2019) bij Lecturis Publishers.

Pieter Kers is in 1987 afgestudeerd als Fysisch Geograaf aan de UvA. Kort gewerkt als milieukundige, daarna volledig de focus gelegd op fotografie.
Sindsdien werkzaam als zelfstandig fotograaf met specialisatie in architectuur en landschapsarchitectuur en experimentele kunst.
In eigen projecten ligt de nadruk op bouwprocessen en transformatie van het stedelijk landschap; 
Open ruimte verdwijnt voor altijd; een gebouw is vaak visueel boeiender voor het af is.

Casper Smit studeerde in 2020 af aan Fotovakschool, afdeling Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie.
Tijdens zijn stage bij URBANXRAY werkte hij aan diverse projecten en de wederzijds inspirerende samenwerking werd na de stageperiode voortgezet.

Jayoun Lee studeerde Fashion Design @ Kookmin University in Seoul en deed een Master of Arts – MA, Fashion Enterprise Creation @ Amsterdam Fashion Institute, The Netherlands. Ze werkte meer dan tien jaar in de internationale modewereld. Een belangrijk onderdeel van haar werk betrof internationaal marktonderzoek.
Jayoun werkt voor URBANXRAY aan concepten en international Business Development.